TivoliVredenburg Utrecht

Het Jonge Balie Congres zal dit jaar plaatsvinden op en een unieke en bovendien zeer centraal gelegen locatie: TivoliVredenburg te Utrecht.

Voor velen zal TivoliVredenburg vooral bekend zijn door de feesten en concerten die er worden gegeven. Van klassieke muziek tot vunzige deuntjes en van de eighties tot zer00’s heroes. Iedere zichzelf respecterende millenial zal wel eens wat danspasjes hebben gewaagd in Pandora of een concert hebben bijgewoond in Ronda.

TivoliVredenburg is echter nog veel meer dan dat. TivoliVredenburg is een modern muziekgebouw met een lange geschiedenis. Zo is bij de bouw van het nieuwe pand de oude concertzaal gerenoveerd en behouden: oud in een nieuw, modern jasje. Wellicht een interessante invalshoek voor de vlammende paneldiscussie op de eerste dag, maar daarover later meer!

Het Jonge Balie Congres zal plaatsvinden in verschillende zalen en pleinen verspreid door TivoliVredenburg. Zo zullen de plenaire lezingen worden gegeven in een prachtige grote zaal met een goede akoestiek (logisch, in een muziekgebouw!) en zullen er kleinere ruimtes beschikbaar zijn voor diverse workshops. Geheel in stijl zal de eerste dag worden afgesloten met een spetterend feest in Pandora!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal en wil je tijdens het feesten kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de stad Utrecht? Schrijf je dan snel in voor het Jonge Balie Congres 2017!