Panelleden 


Harm Cammel 

Harm heeft een bedrijfskundige achtergrond en ruim 25 jaar ervaring in strategie en management van onder andere professional services organisaties. Als klant van in-house afdelingen en kantoren viel het hem op dat de juridische dienstverlening vakinhoudelijk vaak erg goed is maar de aansluiting op klantbehoeften en werkwijze in dienstverlening nog veel beter kan. De juiste focus op ook deze aspecten maakt de waarde voor de klant hoger, de aanpak van in-house of kantoor efficiënter en de rol en carrièremogelijkheden voor juristen nog leuker.

Sinds 2004 heeft Harm vele strategy & operations en (interim) management opdrachten gedaan voor in-house departments en advocatenkantoren. Hij doceert en publiceert over strategie, operatie en innovatie en is een van de baanbrekende krachten achter de verdere ontwikkeling van juridische dienstverlening en juridische teams.

Harm Cammel is werkzaam bij Voxius.


Guy de Wijkerslooth 

Sinds 2014 is Guy de Wijkerslooth werk- zaam bij BvdV Advocaten & Belastingadviseurs, waar hij zich met name bezig houdt met vastgoedrecht. BvdV is een kantoor waarbij democratie, vertrouwen en transparantie sleutelwoorden zijn, terwijl traditionele kantoren veelal zijn gebaseerd op controle. In de visie van BvdV kun je niet alles controleren en moet je dat ook niet willen. Vertrouwen dat mensen het beste uit zichzelf halen levert de organisatie en haar cliënten veel meer op. Om de uitgangspunten van vertrouwen en openheid te laten slagen is BvdV voor haar medewerkers zowel organisatorisch als financieel volledig transparant. Iedere medewerker heeft zicht op en zeggenschap over de koers van de organisatie. Dit en meer waarborgt vernieuwing en continuïteit voor kantoor en haar cliënten.

Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs.


Imke Blatter

Imke Blatter is coach, consultant en trainer bij Dialogue. Ze richt zich op individuele coaching en teambegeleiding van hoogopgeleide professionals in de advocatuur en de zorg. Zij is gespecialiseerd in ontwikkelvragen en doelen op het gebied van communicatie en samenwerking, leiderschap, carrière, innerlijke groei, loopbaankeuzes, persoonlijke effectiviteit, stress, timemanagement en vitaliteit.

Na het afronden van haar rechtenstudie is zij begonnen als advocaat bij Stibbe. Daarna heeft ze achtereenvolgens vijf jaar als consultant werving en selectie van juristen gewerkt, zes jaar als hoofd recruitment bij Houthoff Buruma en drie jaar als coach en counselor vanuit haar eigen praktijk. Om zich als coach te professionaliseren heeft zij coachingsleergangen bij De Baak en de drie jaar durende opleiding tot Master Coach en Master Counselor gevolgd aan het Europees Instituut voor Coaching en Counseling.


Derk Lemstra 

Derk Lemstra is managing partner van Stibbe. Hij is gespecialiseerd in kapitaalmarkttransacties zoals beursgangen, in effectenrecht en corporate governance. Hij studeerde in Leiden en aan Columbia University in New York. Derk is tevens vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van de KNRM en bestuurslid van de Stichting Jumpstart Jr.