VICTORIA KOBLENKO

Met trots presenteren wij de dagvoorzitter van het Jonge Balie Congres 2019: Victoria Koblenko! Victoria Koblenko is niet alleen een scherpe en welbespraakte actrice, presentatrice en columniste, maar ook een ware meester in de talen. Zo spreekt ze Russisch, Oekraïens, Nederlands, Engels, Frans en Duits en heeft zij daarvoor in 2014 de Van Dale Gouden Talenknobbel ontvangen.

 

Victoria Koblenko kreeg landelijke bekendheid door haar vertolking van de rol van Isabella Kortenaer in de soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Ze combineerde haar vaste rol in GTST met de studies Politicologie en Ruslandkunde aan de Universiteit Leiden. In haar laatste programma ‘Het leven is een jurk’ liet Victoria met zes beroemde couturiers van eigen bodem zien dat mode kunst is en een ambacht dat niet mag verdwijnen. In 2020 verruilt Victoria het televisiewerk voor een theaterproductie: samen met powervrouwen Anouk Maas en Tanja Jess staat Victoria in het voorjaar op de planken met de komedie ‘Mijn man begrijpt me niet’.

 

Met haar kleurrijke verschijning en kwaliteiten zal Victoria de bezoekers van het Jonge Balie Congres aan de hand nemen om goed uit de verf te komen.