‘Haal het beste uit jezelf!’

Plenaire lezing door Thijs Launspach, psycholoog en schrijver van o.a. “Fokking druk. Het ultieme anti-stressboek”

van 10:30 tot 11:30 uur

 

Er komt veel op je af. In je werk als advocaat, maar ook privé. Het is niet vanzelfsprekend dat alles soepel gaat. Er worden hoge eisen gesteld, je wilt graag goed presteren en mogelijk voel je ook een hoge werkdruk. Veel advocaten hebben daardoor last van een (te) hoog stressniveau. Wil je gezond en met plezier blijven werken? Kom dan naar deze inspirerende sessie, vol interactie!

Thijs Launspach laat je zien waar het volgens hem vooral om draait. Je krijgt van hem bruikbare tips hoe je op een goede manier omgaat met stress, keuzes maakt en focust op wat écht belangrijk is. Zo kan je het beste uit jezelf halen, en gezond en met plezier werken!

Over Thijs Launspach
Thijs Launspach is psycholoog, trainer en auteur. Hij doceert Psychologie op de Universiteit van Amsterdam en is expert op het gebied van de twintigers van nu, de mindset van millennials, dertigersdilemma’s, quarterlifecrisis en generatieverschillen (op de arbeidsmarkt).

Daarnaast doet Thijs onderzoek naar omgaan met stress. Vorig najaar verscheen zijn boek ‘Fokking druk.’ Hierin legt hij uit waarom we ons tegenwoordig vaak over de kop werken en wat je kunt doen om dat te voorkomen.

Movir
Deze lezing wordt aangeboden door arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir. De steun en zekerheid van Movir helpen je het beste uit jezelf te halen. Niet voor niets werd Movir begin dit jaar uitgeroepen tot ‘Beste Inkomensverzekeraar’ en ‘Beste Partner Afhandelen Claims’.