KOSTEN

Voor het SJBN Jonge Balie Congres 2021 op vrijdag 5 november 2021 worden de volgende kosten in rekening gebracht:

  • Deelname congres inclusief drankenarrangement € 175,-

Inschrijven kan tot en met 28 oktober.

 


ANNULERING VAN DE AANMELDING

Annulering van de aanmelding kan kosteloos tot 1 oktober 2021. Bij annulering van de aanmelding ná 1 oktober 2021 blijft de volledige congresbijdrage verschuldigd, behoudens die gevallen waarin uitsluitend naar het oordeel van de Stichting sprake is van overmacht aan de zijde van de deelnemer.

Annulering is alleen schriftelijk mogelijk door het sturen van een e-mail naar jongebaliecongres@congresbureau.nl. Zodra de schriftelijke annulering is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging van de organisatie. Pas na ontvangst van deze bevestiging is de annulering definitief.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

 


CORONAREGELS VOOR HET CONGRES

Vanaf 25 september is het niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden. En bij bezoek aan plekken waar het drukker wordt, zoals festivals, optredens en professionele sportwedstrijden, heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Voorlopig geldt dit ook voor het Jonge Balie Congres op 5 november 2021.

 


REGELS VOOR BEZOEKERS

Er hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Alle bezoekers moeten verplicht een coronatoegangsbewijs laten zien. Het coronatoegangsbewijs wordt samen met het identiteitsbewijs gecontroleerd. Klik hier voor meer informatie.